Μάθετε το Στυλ Μάθησης & το Προφίλ Νοημοσύνης του παιδιού ή μαθητή σας!

Αγαπητοί Γονείς/Εκπαιδευτικοί,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε τη δυνατότητα για εξ αποστάσεως χορήγηση, συμπλήρωση, άμεση επεξεργασία των δεδομένων και σύνθεση ατομικής έκθεσης (report), αναφορικά με το Στυλ Μάθησης και το Προφίλ Νοημοσύνης του παιδιού ή μαθητή σας. Η περιγραφική ατομική έκθεση, που ακολουθεί, συνοδεύεται από κατατοπιστικό γράφημα και προτάσεις περαιτέρω ενίσχυσης των τύπων μάθησης-νοημοσύνης που προκύπτουν.

Σας δίνεται, έτσι, η μοναδική ευκαιρία να εντοπίσετε γρήγορα και έγκαιρα «πώς ένα παιδί ή ένας μαθητής σας προτιμά να μαθαίνει», αλλά και «με ποιο τρόπο είναι έξυπνο, σε τι δηλαδή είναι έξυπνο». Η συνειδητοποίηση του πώς μαθαίνει καλύτερα και ποια είναι τα δυνατά-αδύνατα σημεία του μυαλού του, σε διαφορετικές ηλικίες, μπορεί να κάνει την εκπαίδευση και το διάβασμά του μια καλύτερη εμπειρία για όλους, για το ίδιο που διαμορφώνει ρεαλιστική αυτοαντίληψη, για τους γονείς του που θέλουν να βοηθήσουν από το σπίτι, για το δάσκαλο της πολυπληθούς τάξης, μεικτής ικανότητας, που θέλει να διαφοροποιήσει τη διδασκαλία του. 

Το όλο εγχείρημα αποτελεί προϊόν συνεργασίας της εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.teacherland.gr & του Κε.Εκπ.Δεξ. «ΠΡΟΧΩΡΩ» www.prochoro.gr  

Αναζητείστε τα ΤΩΡΑ... στην ιστοσελίδα        www.teacherland.gr   

Η επιστημονική επιμέλεια των ερωτηματολογίων είναι του διδάκτορος Μιχάλη Χρυσού (εκπαιδευτικού-ψυχοπαιδαγωγού)